TRIP TO ZION (Hr)


trip_to_zion_jan_becele

Zagrebački audio-vizualni kolektiv Trip to Zion nastao je 2005. godine s ciljem promoviranja DJ kulture, glazbenih skupina i sound systema čiji se glazbeni izričaj bazira na stilovima kao što su reggae, dub, d’n’b, jungle, dubstep, breakbeat, trance…

Kroz sedam godina postojanja ugostili su u Zagreb šaroliku lepezu aktualnih izvođača bass glazbe (kao što su: Alpha & Omega (UK), Mungos Hi Fi (UK), OnDubGround (F), Interlope (F), Soom T (UK), Banny Page (UK), Braintheft (D), T_! (UK), Tsunami Wazahari (F), Dub Incorporation (F), DJ Bonz (IRL), …) te većinu eminentnih izvođača iz regije. Kolektiv okuplja desetak entuzijasta DJa, VJa i promotora, koji su redovni gosti i suradnici Seasplash i Outlook festivala, ali i raznih klupskih programa u Hrvatskoj i regiji.

trip_to_zion_logo

Jan Becele i Zu_Bam imaju čast nastupati na jubilarnom izdanju Seasplash festivala. Jan Becele je jedan je od osnivača inicijative Trip to Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih sedam godina, dok je Zu_Bam aktivno sudjelovao u samim počecima djelovanja Trip to Ziona zajedno s Jan Beceleom, te su zajedno vodili projekt Jaribu Sound koji smo imali prilike vidjeti na 4. Seasplashu u punom sastavu.