EduSplash platforma u prosincu poklanja priliku za usvajanje novih znanja i aktivnu participaciju na različitim programima Seasplash platforme #12


Edusplash Organizacija

Edusplash multimedijska platforma za edukaciju i razvoj poziva sve zainteresirane da se uključe u radionicu produkcije i organizacije kulturnih događanja (pod vodstvom Seasplash tima kojeg čine Davor Uljanić, Ina Kihli i Vinka Bedeković), koja će im tijekom prosinca omogućiti aktivnu participaciju u kreiranju i provedbi Seasplash platforme, koja se tradicionalno održava u sklopu Prosinac u Puli, na različitim lokacijama.

Seasplash platformu čine različiti kulturno-umjetnički programi s naglaskom na urbanu kulturu, za sve ukuse i uzraste, a radionica će ti omogućiti da upoznaš pozadinu događanja i da postaneš aktivni sudionik razvoja kulturne scene grada.

Radionice su predviđene u razdoblju od 06.12. do 31.12. u trajanju od 18 do 20 sati u klubu Kotač. Konceptualno obuhvaćaju obvezna edukacijska predavanja za polaznike u svrhu pripreme događanja, ali i neobavezno aktivno sudjelovanje tijekom provedbe programa.

Link za upise: bit.ly/edu_prijavnica
Trajanje upisa: 23.11. – 05.12.2018.