Soul Ting i EduSplash pozivaju: djevojke prijavite se na DJ radionicu


Soul Ting

Soul Ting i EduSplash udružuju snage i predstavljaju novu radionicu unutar edukativnih programa EduSplash platforme samo za nježnju populaciju. Stoga djevojke, ne oklijevajte i prijavite se!

Volite glazbu i željeli bi svoje znanje dignuti na višu razinu? Privlači vas DJ-anje, ali vas silna gomila gumbića odvraća od toga da se iole okušate u tome? Onda je ova DJ radionica upravo za vas! Namijenjena je svim djevojkama koje se žele pobliže upoznati sa procesom i tehnikama DJ-anja, od početka i u sigurnom okruženju gdje smo sve jednake i možemo biti svoje bez predrasuda! Radionica je početnička i nije potrebno nikakvo predznanje da bi se prijavili. To znači, da ćemo se upoznati sa svim aspektima DJ-anja od početka, od samog načina funkcioniranja opreme do različitih tehnika koje će vas učiniti boljom DJ-icom pa do načina kako se promovirati i bookirati gaže. Radionica je teoretskog i praktičnog predznaka što znači da ćemo znanja koja smo naučili odmah primjenjivati u praksi. Uz Andreu Budić kao voditeljicu i moderatoricu ove radionice, sastavili smo i mali tim profesionalnih DJ-a koji će podijeliti svoja iskustva sa nama te naučiti nas pokoji trik za bolje i uspješnije DJ-anje! Rezultate radionice prikazati ćemo na završnom partyiju za Dan Žena, gdje ćete moći pokazati što ste naučile i to pred vašim najmilijima i pred publikom!

Soul Ting 2

Teme:

  • upoznavanje sa DJ opremom (mixer, CD-player)
  • spajanje opreme
  • osnove ritma, usklađivanje tempa pjesama
  • beatmatching
  • DJ tehnike za harmonijske tranzicije između pjesama
  • miješanje između različitih žanrova
  • korištenje EQ kontrola te njihova implementacija
  • korištenje zvučnih efekata u miksanju
  • tips & tricks
  • promocija/bookiranje

Prijavi se OVDJE!

Andrea Budić (Pula), strastvena ljubiteljica glazbe sa diplomom iz etnologije i kulturne antropologije. Još od mlađih dana uplovila je u glazbene vode, prvo kao dio raznih pulskih hip-hop grupa, od kojih treba istaknuti prvu žensku pulsku hip-hop grupu D.N.G. Mnogo godina kasnije započinje svoj DJ put kao jedna polovina ženskog dub i roots dua Roots Daughters. Danas djeluje kao jedna od pokretačica projekta SOUL TING čiji je cilj promovirati R&B i Hip-Hop glazbene pravce te povećati vidljivost ženskih umjetnica koje stvaraju na marginama kulturne produkcije. Također uređuje i vodi istoimenu radijsku emisiju na Radio Rojcu.Soul Ting

Predavanja će se održati u pet termina: 21.2. od 18 do 20 sati, 23.2. od 15 do do 18 sati, 28.2. od 17 do 20 sati, 2.3. od 15 do 18 sati i 7.3. od 18:30 do 20:30 u prostoru Udruge Seasplash (2. kat, sjeverno krilo DC Rojc). Grupa će biti ograničena na 10 sudionica. Rok za prijave je 16. veljače 2019. godine do 23:59.

Sve dodatne upite šaljite na edusplash@seasplash.net ili nas kontaktirajte putem našeg Facebook i Instagram profila. Pratite Soul Ting na Facebooku i Instagramu.