Stiže novi val edukacija EduSplash platforme


Edusplash

EduSplash multimedijska platforma za edukaciju i razvoj započinje niz novih besplatnih edukacija.
EduSplash platforma osmišljena je s ciljem približavanja audiovizualnih djelatnosti mladim i kreativnim pojedincima i motiviranja za daljnji angažman u kulturi. Središnje mjesto provedbe njenih edukacijskih programa je klub Kotač smješten u prizemlju Društvenog Centra Rojc (Gajeva 3, Pula).

Edukacija produkcije zvuka

Edukacija produkcije zvuka omogućit će polaznicima razumijevanje osnovnih pojmova audio inženjeringa i njegove primjene u praksi. U sklopu edukacije polaznici će iz imati priliku izravno sudjelovati u produkciji zvuka zahvaljujući mentorima i predavačima s dugogodišnjem iskustvom na hrvatskoj glazbenoj sceni: Perica Šuran (Studio Partyzan), Dean Pavletić Tone (AudioLab d.o.o.), Marijan Jelenić (Nola) i Edi Cukerić (Udruga Tondak). Predavanja će se održavati u razdoblju od 28. siječnja do 13. ožujka 2019. godine, ponedjeljkom i srijedom, u večernjim terminima, od 18 do 20 sati u klubu Kotač. Grupa polaznika bit će ograničena na 20 sudionika.

Produkcija zvuka

Prijavi se OVDJE.

Edukacija Ableton Lab

Edukacija Ableton Lab omogućit će polaznicima kreativni angažman stvaranja vlastite glazbe primjenom specijaliziranog programa Ableton Live. Voditelj edukacije bit će Marko Grbac Knapić, producent, glazbenik i istraživač zvuka koji se služi Ableton programom kao platformom za snimanje, komponiranje i izvođenje glazbe u najrazličitijim formatima, od kazališnih predstava do trance partija. Predavanja će se održati u razdoblju od 28. siječnja do 25. veljače 2019. godine, ponedjeljkom i srijedom, u večernjim terminima, od 18 do 20 sati u prostoru Udruge Seasplash (2. kat, sjeverno krilo DC Rojc). Grupa polaznika bit će ograničena na 15 sudionika.

Edusplash 2019

Prijavi se OVDJE.

Rok za prijave polaznika na Edukaciju produkcije zvuka i Ableton Lab je 13. siječnja 2019. godine.

I to nije sve… pratite EduSplash objave jer slijede pozivi i na nove edukacijske programe. Ne propustite priliku da razbijete zimsku inerciju glazbom!