ABOP – live u Kotaču


ABOP - live u Kotaču

Klub Kotač
DC Rojc/Pula
subota 23.03.2019.
21:00 – 04:00h
Ulaz: 30 kn pretprodaja, 40 kn na dan koncerta

ABOP (After Bolji Od Partija)

ABOP je nastao kao eksperiment, svojevrsni ispušni ventil glazbenicima iz različitih već afirmiranih bandova (Elemental, Pips, Chips & Videoclips, Kries, Mayales, Sinestet, Pridjevi….), u kojem nisu bili ograničeni stilom izričaja.

Netko voli dobar party više od ičega, ali postoji instrumentalna audio-vizualna svita koja autorske glazbene pomake radi pod okriljem after atmosfere. ABOP je regionalna sila satkana od prekaljenih glazbenika iz različitih podneblja. Poznati po svom originalnom izričaju, vizualnom doživljaju, te izazovnim živim nastupima stvorili su temelje na kojima beskompromisno nastavljaju graditi vlastitu zvučno-vizualnu kulisu. Najbliže bi bilo ih svrstati pod electro-rock estetiku uz primjese raznih techno, house, kraut, funk i psihodeličnih [pod]žanrova.

Isporučivši prvi službeni uradak u EP formi preko PDV etikete u vinilnom obliku i velikim promotivnim koncertom održanim u Tvornici, definitivno su dokazali svoju kvalitetu.

Krajem prošle godine izbacili su svoj prvi video spot za pjesmu “Right Now” koja nije izašla kao digitalni singl za PDV. Novi singl ABOP-a predstavlja i novi smjer u kojem će se kretati zvuk benda, a očito je da se radi o zvuku koji je u skladu sa suvremenim kretanjima u elektroničkoj glazbi, uz jasni hommage počecima techno i house žanrova. Mlada redateljica Katrin Novaković, stop motion tehnikom dala je vizualni identitet za prvi službeni video grupe uz pomoć Igora Dropuljića, Andrija Santre, Petre Valentić i Martine Miholić.

https://www.facebook.com/abop.zg/
https://www.youtube.com/watch?v=_7LcjE53bNg

FB Event

www.pozitivanritam.hr
www.pdv.com.hr
www.seasplash-festival.com