Kandžija – Beton live u Kotaču


Kandžija - Beton live u Kotaču

Klub Kotač – DC Rojc / Pula
Petak 01.03.2019.
21:00 – 04:00h
Ulaz: 30 kn pretprodaja / 40 kn na dan koncerta

Kandžija – “Beton” live u Kotaču
+ Toxara +DJ Fu

Stjepko Galović poznatiji u svijetu hip-hopa kao Kandžija, osječki je reper sa zagrebačkom adresom. Njegov stil je nemoguće opisati jer je toliko raznolik da bi trajalo satima. U muziku stavlja svoj život, a ne imidž i stereotipe a radi ju za sebe i sve ljude koji žele normalno živjeti. Poznat je i kao Rimokatolik, humanist, antiheroj.

Jedan je od vodećih hrvatskih repera i ovaj put stiže bez pratećeg benda Gole žene, na krilima posljednjeg solo albuma „Beton“ kojim je zacementirao status na sceni.

Sniman u garaži bez ikakve izolacije, okružen samo betonskim zidovima, album donosi 10 pjesama u kojima Kandžija majstorski ovladava savršeno preciznim zvukovima matrica. Za tvrde, futurističke i prljave beatove zaslužni su Koolade, Sett (Krankšvester), Siky i Darkan Kingić (Gole žene), dok je mix i master radio Luka Tralić Shot (Elemental). Na albumu između ostalih gostuju poznata glumica i pjevačica Ivana Rushaidat te mladi reper Spinoza koji će ujedno na nastupu u KSET-u biti zadužen za warmup.

„Beton“ kao nasljednik vrhunskog albuma „Nema labavo“ s Golim ženama odjeknuo je u javnosti kao istančana poslastica za znalce koja kroz slojeve cinizma otkriva Kandžijine promišljene stavove o društvu. Novo izdanje ponovno potvrđuje da je u vrhu domaćih liričara s izraženom žicom za slikovito i istančanim smislom za humor, što je prepoznala i glazbena kritika.

https://www.facebook.com/rimokatolik/

FB Event

www.pozitivanritam.hr
www.pdv.com.hr
www.seasplash-festival.com