Open DJ desk: Allan M + Manuel Ugulin


Open DJ desk

Četvrtak 09.05.2018. u 20h
Ulaz: slobodan

Open DJ desk je program kluba Kotač na kojem se daje mogućnost neafirmiranim i afirmiranim DJ-evima i producentima za izvođenjem vlastitih setova, žanrovski neopredijeljenih. Šesto izdanje donosi nastupe Allana M iz Labina te Manuela Ugulina iz Rovinja.

Allan M (Alen Ljubičić) rođen je 23. ožujka 1989. u Puli. Djetinjstvo je proigrao na ulicama Labina, a partiji su postali magnetski privlačni za mlado srce već s 14 godina. Dvije godine kasnije Alen se sam naglavce baca u glazbeni val i kupuje prvu opremu. Učio je sam i krenuo snimati vlastite mixeve. Uskoro su kolege primijetile potencijal i priča počinje dok Alen nastavlja svoj house i tech house sipati po domaćim klubovima i barovima. Godine 2013. postaje rezident u klubu Onyx u Pazinu gdje zajedno s kolegama (Manuel Ugulin i Vertigo) organizira partije i gostovanja DJ-a (Vladimir Živolić, Tiziano Budicin, Since Then….).

Godine 2015. u Clubu Piratas u Rovinju pod etiketom Elastika nastupa s nizom odličnih izvođača kao Mo’Funk & Asta Nova, Marina Karamarko, Fusion, Mike Teknii, Alessio Viggiano. Zadnjih je godina nastupao po klubovima diljem Istre. Danas se Alen bazira na minimal i tech zvuku, konstantno kupujući nove ploče i traženju nekog novog zvuka i ritma, gledajući kako bi na publiku prenio nešto drugačije.

Manuel Ugulin rođen je 1986. godine. Od ranog doba počeo je voljeti glazbu. Njegov otac je slušao rock glazbu… Pink Floyd, King Crimson, Jethro Tull, Led Zeppelin, Uriah Heep… i prvu elektroničku glazbu poput Kraftwerk & Jean Michele Jarrea. U dobi od osam godina dobio je svoj prvi gramofon Tosca 20. Godine 1997. Manuel je počeo slušati elektroničku glazbu nakon kupnje techno kompilacija kao što je Technodrome.

Od 2002. aktivno je počeo djelovati kao DJ na privatnim zabavama te 2004. kupuje svoju prvu DJ opremu. Par godina kasnije postaje rezident DJ u Max Magnusu (Pazin) te počinje organizirati techno partije svakog četvrtka. U 2007. godini, uz pomoć Vladimira Živolića, po prvi puta je nastupio kao DJ u Monvi Centru (Rovinj) dijeleći pult s Jan Kinčl Zerom i Ivanom Komlinovićem. Par godina kasnije natječe se na KIRK5 (Rijeka) DJ contestu i osvaja 2. mjesto. Godine 2011. Manuel je nastupio kao gost na Minority Connection partiju te godinu dana kasnije sa poznatim izvođačima kao što je Marina Karamarko. 2013. počinje stvarati svoju glazbu pod imenom AbnormalBoy, inspiriran dubokim deep minimal technom. Objavio je EP na ONOFF Records (Španjolska) i Louch EP, Fracture EP na Plunk! Records.

Facebook Event