Otvorenje i prezentacija Tiancai Taijiquan instituta


Otvorenje i prezentacija Tiancai Taijiquan instituta

Subota 16.06.2018. u 19h
Ulaz: slobodan

Hrvatski Tiancai Taijiquan institut okuplja studente velikog kineskog majstora Zhu Tiancaia, s ciljem učenja i širenja tradicionalnog Taijiquana (Tai Chi Chuana) obitelji Chen po Tiancai metodi i borilačkoj etici.

Na otvorenju će predstavnici iz Hrvatske, Italije, Singapura, Češke itd., uz kinesku glazbu i u opuštenoj atmosferi, predstaviti različite Taiji (Tai Chi) forme golih ruku, s oružjem, individualno i u parovima. Otvorenju Hrvatskog Tiancai Taijiquan instituta nazočiti će sin GM Zhu Tiancaia i predstavnik Međunarodne Tiancai organizacije, Majstor Zhu Xiang Qian.

Ovom vas prigodom pozivamo na službeno otvorenje i prezentaciju Hrvatskog Taincai Taijiquan Instituta koje će se u subotu 16. lipnja od 19 sati održati u klubu Kotač. Događanje je otvorenog tipa i svi su dobrodošli!

Majstor Zhu Tiancai
Obitelj Zhu jedna je od glavnih nositelja kineskih borilačkih vještina s više od 500 godina tradicije koja datira još iz dinastije Ming (1368. – 1644. G.). GM Zhu Tiancai pripada po majci obitelji Chen koja je izvor Taijiquana u svijetu i obučavan je od strane svojih rođaka i čuvara tradicije izvornog Taijiquana.
Veliki majstor Zhu Tiancai je jedan od četiri kineska tigra odnosno jinganga, zlatnih devarajas “čuvara” (四大金刚) Chen Taijiquana i od kineske vlade odabranih ambasadora Taijiquana u svijetu.

Majstor Zhu Xiang Qian
Majstor Zhu Xiang Qian primio je od Taiji upute od svog oca od dobi od pet godina i bio je formalno obučavan u Taiji u Chenjiagou Taiji školi od devete godine.

Nakon više od 20 godina treninga, majstor Zhu Xiang Qian postao je službeni Chen Taiji majstor 20. generacije i jedan od glavnih kineskih instruktora Taijiquana. Tijekom svoje mladosti osvojio je brojne medalje, a 1991. bio je instruktor Taijiquana provincije Henan. U Henanu je obučio tisuće taiji učenika iz Engleske, Koreje, Japana i raznih zemalja jugoistočne Azije. Godine 1996. zvanično mu je dodijeljena titula vodećeg Taiji majstora i savjetnika Chen Stila Taijiquana, a tijekom godina gostovao je u Seulu, Japanu, Maleziji i Singapuru kako bi entuzijaste podučavao Taijiquan.

Majstor Zhu Xiang Qian trenutno živi u Singapuru i u Singapurskoj zajednici aktivno podučava Taijiquan. Predstavnik obitelji Zhu i predsjednik Hrvatskog Tiancai Taijiquan Instituta je M°David Petrović.

Više na:
taichipula@gmail.com / 095 890 1371
yuantong-taichipula.blogspot.hr/
www.taichupula.com
www.facebook.com/taijiquanistra/

FB EVENT