Pandemonium Launch Party – Pula


Pandemonium Festival Launch Party - Pula

Petak 01.06.2018. u 22h
Ulaz: 25 kn

Nakon launcha u zagrebačkom Pločniku i launcha u umaškom American Baru, lansiramo još jedan Pandemonium Launch Party u pulskom Kotaču! Još jedan događaj nakon izuma kotača. Očekuj neočekivanu dubstep-grime-bass-beats-trip-hip-hop-cuban večer i bogat noćni život ako imaš para.

Na trećem Pandemonium Launch Partyju slušaj Dega b2b Proove (grime/ dubstep), Shao (beats/bass), Rinoma (trap/electronic beats/trip-hop/hip-hop), Groot (digiridoo/tribal/techno/cuban)

Diđejevi imaju spiku, čuj ovo:
Shaosoundcloud.com/prodbyshao
Rinomasoundcloud.com/rinoma
Proovesoundcloud.com/proove
Degawww.mixcloud.com/BassWarz/basswarz-mix-bw05-dega/
Grootsoundcloud.com/bojan-ciskela

O Pandemonium Festivalu
Pandemonium je dvodnevni festival koji se održava u kolovozu na plaži Zlatorog pokraj Umaga. Promicanje nezavisne glazbene, kulturne i sportske scene te povezivanje i umrežavanje neafirmiranih, ali i već priznatih glazbenika, umjetnika i kulturnih aktivista iz regije i šire jedan je od temeljnih ciljeva festivala.

Orijentacija na raznolike glazbene žanrove, čime se posjetiteljima nudi širi izbor zabavnih i kulturno-umjetničkih sadržaja, jedan je od glavnih aduta ovog festivala koji, pored navedenoga, posjetiteljima pruža priliku da u opuštenom i kreativnom okruženju razmjenjuju ideje i iskustva iz područja glazbe.
Slobodan ulaz i besplatno kampiranje dnevno su privukli brojne posjetitelje, a sugestivna lokacija na kojoj se festival održava također je jedan od faktora privlačnosti ove manifestacije.
Poslove vezane za organizaciju festivala članovi udruge obavljaju na volonterskoj osnovi, vođeni entuzijazmom i željom da unaprijede i obogate postojeću ponudu glazbenih i kulturno-umjetničkih sadržaja na području grada Umaga i šire okolice.

Pandemonium Festival 2018
Pandemonium Festival

Dopali u Kotač 01.06.
25 kn upad.

Tebi se isplati.
Nama isto tako.

FB EVENT