PowerTape #2


PowerTape #2

Klub Kotač
DC Rojc/Pula
petak 29.03.2019.
22:00 – 06:00h, ulaz je free!

Oh, it’s a good time to be alive!

PowerTape-ovci se vraćaju u punoj snazi! Pridruži nam se na našem drugom clubbing eventu, u petak, 29.03. u Klubu Kotač! Naši (ne)strogi selektori, Luka & Gaia, mudro su isplanirali kako će nas svih ponovno zavrtiti oko Kotačevog kruga. Na ovom izdanju PowerTape-a imat ćemo priliku poslušati tech – house i techno delicije kojima će nas počastiti čak četvorica mladih i nadobudnih DJ-eva.

Ori, punim imenom Orijan Markić, mladić je porijeklom iz Opatije (hrvatskog Monte Carla), a trenutno studira elektrotehniku u Ljubljani. Morate znati da je ovo naprosto čovjek s DUŠOM. Njegova uzbudljiva selekcija zrači euforijom, sočnim grooveom te dubokim groovey house zvucima kojima će nas maziti do dugo u noć!

Nikola Radošević potječe iz Slavonije, a to može značiti samo jedno… voli sve masno i tvrdo! Upravo tako zvuče beatovi iz njegove minimal house selekcije i pozvan/a si da požuriš po svoj komad! Njegova nasmijana karizma svih će vas oboriti s nogu… Odnosno neće, jer ćete biti natjerani na ples!

Time To Sl33p, ilitiga Karlo Pavlović, jedan od osnivača projekta Monochromatic, student je s trenutnim prebivalištem u Koprivnici, no pustimo to… Fokusirajmo se na njegove britke melodic techno komade kojima će nas voziti do beskraja i (ne)natrag! Njegovo dugogodišnje iskustvo u kreiranju elektroničkih traka zasigurno će vas katapultirati na dancefloor!

Axos, ilitiga Ivan Živolić, poprilično nabrijan jest pulski momak. Njegove glazbene preference također se uglavnom temelje na težini i posve zdravoj količini histerije! (Je li uistinu zdrava…?) Svoje iskustvo izgradio je u sklopu breakdance kolektiva AB Original gdje je služio praksu kao DJ i odista se izgradio u svim smjerovima!

Pravi koncept programa PowerTape osmišljen je kao razvojna platforma koja spaja i potiče mlade na zajedničko druženje kroz glazbeno – tematske večeri.

Shvatite ovo kao prijateljsku utakmicu – svi ste dobrodošli podržati naše igrače, neovisno o tome za koju momčad navijate, važno je samo da ostanete jednako nabrijani kao i na samom početku naše PowerTape avanture!

Vežite se, polijećemo!

FB Event

www.pozitivanritam.hr
www.pdv.com.hr
www.seasplash-festival.com