Soul Mart: prezentacija DJ radionice


Soul Mart: prezentacija DJ radionice

Klub Kotač
DC Rojc/Pula
Petak 08.03.2019.
20:00 – 04:00h, ulaz je free!

EDUSPLASH i SOUL TING predstavljaju: SOUL MART

Proslava Dana žena uz polaznice prve grupe DJ radionice za djevojke!

17 polaznica prve grupe, da 17! prezentirati će nam na ovoj jedinstvenoj proslavi Dana žena vještine koje su usvojile na DJ radionici za djevojke, nastale u suradnji između Edusplash platforme i Soul Ting-a.

Soul Ting i EduSplash udružili su snage za ovu novu radionicu unutar edukativnih programa EduSplash platforme namijenjenoj isključivo našim damama. DJ radionica za djevojke broji 33 polaznice podijeljene u dvije grupe, a polaznice uče o osnovama DJ-anja kao i načinima kako se promovirati i bookirati gaže jednom kada zakorače na glazbenu scenu uz mentore: Andreu Budić, Đina Viškovića i Julie Omrčen, dugogodišnje aktere pulske nezavisne glazbene scene.

Djevojke kroz intenzivan period od tri tjedna uče o:
upoznavanju sa DJ opremom (mixer, CD-player)
spajanju opreme
osnovama ritma, usklađivanju tempa pjesama
beatmatching-u
DJ tehnikama za harmonijske tranzicije između pjesama
miješanju između različitih žanrova
korištenju EQ kontrola te njihovoj implementaciji
korištenju zvučnih efekata u miksanju
tips & tricks
promociji/bookiranju

Na ovoj večeri svoje će vještine pokazati dame iz prve grupe ove radionice: Kristina Adrić, Ivana Anić, Jasna Črnjarić, Petra Đurinski, Erika Filiplić, Flora Franjul, Nina Juravić, Marina Knapić, Iva Loparić, Karla Medakov, Ivana Petković, Gaia Radić, Marina Štefančić, Paola Stehlik, Patricija Vicel, Natali Volarević i Maja Vuk.

Od glazbenih stilova možemo očekivati svašta, djevojke imaju svaka svoj glazbeni ukus koji se proteže od housa do techna, drum’n’bass-a, jungle-a, disca, reggea, duba, hip-hopa, R&B-a, popa, rocka, punka i još svakakvih podžanrova! Dođite i podržite ove divne i hrabre djevojke u njihovim prvim samostalnim koracima kao DJ-ice!

Očekujte reprizu već 05.04.2019. kada će nam svoje vještine pokazati polaznice druge grupe ove radionice: Neva Bizjak, Kasja Borić, Milica Božičković, Ana Brajković, Lara Družetić, Petra Dušić, Lorena Jeger, Martina Komparić, Kristina Krivokapić, Martina Malić, Antonela Miletić, Ivana Oreški, Marijana Pujić, Diana Šabić, Danijela Simović i Ivana Štifanić.

Soul Ting kao glazbeno – umjetnički projekt ženskog kolektiva Soul Sisters stremi ka uključivanju i spajanju različitih ženskih umjetnica na zajedničko djelovanje i kolaboracije. Kroz ovaj projekt nadamo se da ćemo potaknuti razgovor o ženskom umjetničkom stvaranju u vaninstitucionalnim okvirima te dati glas ženskim umjetnicama koje stvaraju na marginama kulturne produkcije. Projekt se odvija na nekoliko nivoa: kao događaj gdje spaja glazbu, umjetnost i zdravu hranu, kao radijska emisija na Radio Rojcu i kao platforma za edukaciju i ostvarivanje kreativnog potencijala pojedinca.

EduSplash platforma osmišljena je s ciljem približavanja audiovizualnih djelatnosti mladim i kreativnim pojedincima i motiviranja za daljnji angažman u kulturi. Središnje mjesto provedbe njenih edukacijskih programa je klub Kotač smješten u prizemlju Društvenog Centra Rojc (Gajeva 3, Pula).

Pratite Soul Ting na službenoj FB stranici i na www.instagram.com/soultinggg

Slušajte Soul Ting radijsku emisiju utorkom od 19 do 21h na valovima Radio Rojc-a 89.7 FM ili streamajte na radio.rojc.eu te preslušajte protekle emisije na www.mixcloud.com/soultinggg.

FB Event

www.pozitivanritam.hr
www.pdv.com.hr
www.seasplash-festival.com