Veliki doček Nove godine za kraj 8. Seasplash platforme na tri pozornice!


kastel-pula

Veliki doček Nove godine već tradicionalno zatvara cijelu manifestaciju Seasplash platforma te uz Slurp!, Seasplash i Marsroom floor donosi finu mješavinu techno, house, dub i trance ritmova za sam početak 2015. godine. NYE party će se održati povrh samog grada Pule, točnije na Kaštelu, a u slučaju lošeg vremena dođađaj se seli u Zerostrasse. Ulaz je Slobodan.

Domaćini tri različite pozornice Slurp!, Seasplash i Marsroom na kojima nastupa preko 15 izvođača predstavljaju potpuno različite vrste glazbe tako da će zaista, koliko god to izlizano zvuči, biti nešto za svakoga.

dax-j-1

Novi val techno energije donijet će glavni gost na Slurp! flooru, londonski DJ i producent Dax J, jedan od najznačajnijih novih techno imena proizašlih iz jungle i drum’n’bass scene. Još dok je bio u školi, sa samo 15 godina, Dax J je puštao je glazbu na londonskim piratskim radijima. Pod raznim pseudonimima izdaje glazbu od 2005., a dok mu je prve godine produkciju obilježio jungle, jedno ljeto provedeno na Ibizi odvest će ga u techno vode. Godine 2013. pokreće i vlastitu izdavačku kuću Monnom Black s idejom predstavljanja vlastitog ideala techno glazbe, koja je danas već dobila i vlastiti naziv – future techno. Što možemo očekivati od ovog britanskog gosta poslušajte ovdje (soundcloud.com/daxj)

warrior charge soundsystem

Warrior Charge, glavni gost Seasplash floora je talijanski DUB soundsystem, nastao 2006. godine koji vuče korijene iz anarho-punka i D.I.Y. (do it yourself) nezavisne scene. Cilj mu je širiti pozitivne i buntovne poruke, te surađivati s domaćim i stranim soundsystemima, glazbenicima i ljudima kojima je cilj stvoriti bolji svijet. Warrior Charge, osim što dub glazbom hrani ekipu diljem svijeta, bavi se i organizacijom stepper-dub događaja. Dosad je dijelio stage s legendarnim izvođačima kao što su: Jah Shaka, Zion Train, Aba Shanti, Channel One, The Disciples, Inner Terrestrials, Weeding Dub, Vibronics…

Dva glavna gosta na Marsroom flooru dolaze s talijanske trance, atmospheric i psychedelic etikete Blacklite Records, a oni su Giorgio IV i Kimik Yiu. Oni kao i ostatak line-upa na ovom floooru će biti zaduženi za dobru dozu trancea.

SLURP! Floor
DAX J (UK)
LEMON (Balance, HR)
MAKE (N-shen Pop Music, HR)
ADOO (1606, Toolroom, HR)
XXL (Kid Stuff, HR)
RICH (Free Music, HR)
BEBETTO (Seasplash, HR)
Visuals by VJ ZEKO

SEASPLASH Floor
WARRIOR CHARGE SOUND SYSTEM (IT)
207 (HR)
JIN-SAN (Kingstoned, HR)
SHECO (HR)

MARSROOM – Future Nature Floor
GIORGIO IV (Blacklite Rec., IT)
KIMIK YIU (Blacklite Rec., IT)
NARD (Trancealpine, HR)
SALE (Future Nature, Marsroom, HR)
ALEN (Future Nature, Marsroom, HR)

kastel-pula02