Seasplash Pre Party Rijeka


Seasplash Pre Party Rijeka

Pozitivan dan jednodnevan je događaj koji na pozitivan način predstavlja djelovanje Pozitivnog Ritma i na tri pozornice u Tunelima ispod Rijeke u srijedu, 19. lipnja sa više od petnaest artista lansira Seasplash, Outlook i Dimensions festivale.

Pozitivan Ritam ekipa je ljudi koja već više od deset godina organizira i realizira razne programe na alternativnoj glazbenoj sceni, sa punk etikom i profesionalnim pristupom. Okupljeni prvo oko Seasplash festivala, danas djelatnosti Pozitivnog Ritma zaokružuju sve ono što bi nekome moglo pasti na pamet kada promišlja o domaćoj alternativnoj glazbenoj kulturi. Osim gorespomenutih festivala, tu su klupska događanja i programi u zagrebačkom Pločniku i pulskom klubu Kotač, zatim izdavačka etiketa PDV, EduSplash – multimedijalna platforma za edukaciju i razvoj, Fort Punta Christo, SLURP! festival, nova festivalska lokacija Martinska u Šibeniku i nebrojeni mnogi drugi projekti, partnerstva i produkcije.

POZITIVAN RITAM
http://www.pozitivanritam.hr/
https://www.facebook.com/pozitivanritam/
https://www.instagram.com/pozitivan_ritam/

Seasplash festival se ove godine seli u Martinsku pored Šibenika, a od 18. do 21. srpnja tamo vas čeka opuštanje uz sunce i more te najbolje od domaćeg i međunarodnog reggaea, duba, drum and bassa, junglea, ska i punka. Kako bi dostojno lansirali sedamnaesti po redu Seasplash, pripremili smo Seasplash Passage. Večer će otvoriti Nina Davis sa afrobeatom, a zatim Low Frequency nastavljaju i uvode Seasplash prolaz u dub meditaciju. Slijedi Sandokan HI-FI sa svojom dub selekcijom, a tu moramo napomenuti i da je cijeli ovaj floor pogonjen moćnim Sandokan HI-FI soundsystemom. Prijelaz u dubstep osigurava MMMeniga, jedan od glavnih i odgovornih pozitivno-ritmaša, a u slobodno vrijeme kolekcionar vinila sa kvalitetnim zvukovima. Žestoko zatvaranje i ples za pamćenje priuštit će nam Filip Motovunski, najbolji regionalni drum & bass umjetnik.

SEASPLASH FESTIVAL
https://seasplash-festival.com/hr/
https://www.facebook.com/seasplash.festival
https://www.instagram.com/seasplash.festival/

Dimensions festival je jedan od najcjenjenijih festivala elektroničke glazbe u Europi i ove godine se po posljednji put održava u Puli od 29. kolovoza do 02. rujna. Lansiranje Dimensionsa u Rijeci održava se u tzv. Dimensions Tunnelu sa najagilnijim domaćim techno i house DJima, cijenjenim gostom iz Zagreba i mladom nadom iz Pule. Powertape, program Pozitivnog Ritma namijenjen aktivaciji mladih, između ostalih izrodio je Gaiu – mladu DJicu iz Pule koja ima čast započeti lansiranje. Nakon nje slijedi Fisherman’s Friend, mladi riječki producent sa odličnim lo-fi trakama. Zatim nastupaju Roland b2b one n, organizatori RNDM večeri, suorganizatori VHS programa i ljubitelji dobre i kvalitetne house glazbe. Kao svojevrsni vrhunac večeri iz Zagreba stiže Labud, član ekstrakt kolektiva sa profinjenim zvukom i samo dobrim izborom. Večer će zatvoriti domaći Marin Brx b2b Bellen, ove sezone nešto žešći vozači putevima riječke alternativne elektronike.

DIMENSIONS FESTIVAL
https://dimensionsfestival.com/
https://www.facebook.com/DimensionsFestival
https://www.instagram.com/dimensionsfestival/

Posljednje izdanje Outlooka (najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture) na tvrđavi Punta Christo, koje će se održati od 04. do 09. rujna, ostat će sigurno dugo u sjećanju. U Rijeci Outlook lansiramo u Outlook Caveu ilitiga pećini pod palicom Basshaus družine. Večer otvara Kasja, mlada Puležanka sa riječkom adresom. Nastavlja Bexx – riječki dizajner i glazbeni entuzijast koji u zadnje vrijeme istražuje inteligentnu bass elektroniku. Zatim se na stage penje Zolium, krčko-riječki producent sa uvrnutim trakama. Slijedi Fryer, stari riječki lisac sa glazbenom karijerom koja traje više od 20 godina i finom UK garage selekcijom. Svoje viđenje Outlooka nakon Fryera ponudit će Mecena, prekaljeni riječki promotor i organizator koji je pred tri godine počeo pretakati svoju strast za dubokim basevima na DJ pult, pokretač Basshaus programa i osvježenje na riječkoj elektroničkoj sceni. Stage zatvara naša gošća iz Zagreba – Ynez, glazbena novinarka sa eklektičnim izborom glazbe prožete bassom.

OUTLOOK FESTIVAL
https://outlookfestival.com/
https://www.facebook.com/outlookfestival/
https://www.instagram.com/outlookfestival/

Sve ovo počinje u srijedu 19. lipnja u 22 sata i traje do 07 ujutro, a četvrtak je naravno neradni dan. Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete kupiti u pretprodaji na svim Entrio prodajnim mjestima i online na https://www.entrio.hr/event/pozitivan-dan-6530. Na ulazu cijena će biti 45 kuna prije ponoći i 55 kuna nakon ponoći. Kupnjom svake ulaznice osim što podržavate scenu ulazite u nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatan ulaz na Seasplash, Outlook ili Dimensions jer za svaki festival dijelimo po dvije karte, a izvlačenje sretnih brojeva bit će u 05.30 ujutro na samome događaju. Osim toga na Pozitivnom danu bit će i štand Pozitivnog Ritma na kojem će se moći kupiti ulaznice za sve festivale koje oni organiziraju i raznoliki festivalski merchandise.

Vidimo se u Tunelima i plešimo zajedno u susret ljetu!

LINE-UP:

Seasplash Passage (powered by Sandokan HI-FI soundsystem)

Filip Motovunski
https://www.facebook.com/filip.motovunski/
https://soundcloud.com/filip-motovunski
MMMeniga
https://www.facebook.com/pozitivanritam/
Sandokan HI-FI
https://www.facebook.com/sandokanhifi/
https://soundcloud.com/sandokanhifi
Low Frequency
https://www.facebook.com/lowfrequencydub/
Nina Davis
https://www.mixcloud.com/ganggangskurr/education-tv-jamsessions-w-nina-davis-dancehall-afrobeats-mix/
https://www.facebook.com/ganggangskurr

Dimensions Tunnel (hosted by Tunel)

Labud
https://soundcloud.com/dj-labud
Roland b2b one n
https://www.facebook.com/Roland-715043385192399/
https://soundcloud.com/roland-marsanic
https://www.facebook.com/0nen0/
https://soundcloud.com/one-n2
Bellen b2b Brx
https://soundcloud.com/bellenq
https://soundcloud.com/marinbrxthesystemaudio
Fisherman’s Friend
https://soundcloud.com/fishermans_friend
Gaia
https://www.facebook.com/powertape270/

Outlook Cave (hosted by Basshaus)

Ynez
https://www.mixcloud.com/djYnez/
https://soundcloud.com/djynez
Fryer
https://soundcloud.com/fryer-neven-milutin
https://hearthis.at/neven.milutin/fryer-live-at-basshaus/
Zolium
https://www.facebook.com/Zolium
https://soundcloud.com/zolium
Mecena
https://www.facebook.com/vmcna
https://soundcloud.com/mecena
https://www.facebook.com/basshaus/
Bexx

Kasja

INFO:

Datum: 19.06.2019.
Dan: Srijeda
Otvaranje vrata: 22.00 h
Ulaz: pretprodaja 35 kuna, na vratima 45 kuna prije ponoći i 55 kuna nakon ponoći
Lokacija: Tuneli ispod Rijeke, Grivica 11 https://bit.ly/2I2uU6R

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Svjetlost na kraju Tunela je zapravo – muzika!

#Tunel #ispodgrada
www.facebook.com/tunel.klub
www.instagram.com/tunelklub

FB Event