Program Seasplash Summer Cluba u drugoj polovici srpnja


Subota, 15. srpnja, od 22 sata. Ulaz 60 kn do ponoći, 70 poslije.
Drugi party ovogodišnjeg SLURP! festivala dovodi nam Rolanda Leeskera, znanog njemačkog DJ-a i producenta te direktora njemačkog labela Get Physical. Uz njega će na main flooru nastupiti hrvatski DJ-i i producenti, članovi Balance kolektiva Lemon i Mark Ash, a za zagrijavanje će se pobrinuti mlada nada istarske elektronske scene Anhel. Drugi će floor preuzeti norveški Goyo kolektiv. Live act će odsvirati argentinsko – portugalski Elektromotive dok će DJ setove prezentirati Oscar E iz Švedske, Jocko Loco iz Norveške te Englez Alan Watson aka Spiral.

Timetable – Goyo floor:

22:00 – 00:00h Mold Me With Joy
00:00 – 02:00h Jocko Loco
02:00 – 04:00h Elektromotive – live!
04:00 – 06:00h Alan Watson aka Spiral

Timetable – Main floor:

22:00 – 00:00h Anhel
00:00 – 02:00h Mark Ash
02:00 – 04:00h ROLAND LEESKER
04:00 – 06:00h Lemon Inc.

FB Event

Četvrtak, 20. srpnja – nedjelja 23. srpnja
Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe. Kroz ovogodišnje, 15. izdanje, Seasplash festival obilježava i 40 godina od objavljivanja singla Punky-Reggae Party, u izvedbi Bob Marleya i Lee ‘Scratch’ Perrya. Ovaj antologijski hit, objavljen je 1977., kao posljedica udruživanja reggae i punkrock subkultura, dižući svoj glas kroz seriju koncerata Rock Against Racism, protiv tada rastuće radikalne desnice u Velikoj Britaniji. Uz proslavu jubileja i pozitivnih vibracija, Seasplash zadržava notu društvene angažiranosti upozoravajući na ovu još uvijek aktualnu tematiku, kako u domaćem, tako i u europskom, te globalnom okruženju, zazivajući razum i toleranciju, naspram nametnutih autoriteta i moći ugnjetavanja.

FB Event

Petak, 28. srpnja, od 22 sata. Ulaz: 50 kn
Velika čast nam je, prvog puta na tvrđavi, ugostiti koncertno uvijek vrlo aktivni Atheist Rap, koji je ne tako davno podario svijetu svoj šesti album nazvan Überlauf objavljen i na vinilu u izdanju PDV-a. Uz njih večer će koncertno obogatiti i nastupi bendova Krešo i kisele kiše, Officer Down i Urar.

FB Event


Petak, 28. srpnja, od 02 do 06 sati. Ulaz slobodan.
Nakon koncerta Atheist Rapa, u goste nam dolazi jedan od najpopularnijih zagrebačkih programa u posljednjoj sezoni – Stiskavac. Stiskavac je instantno zaživio kao uspjeli pokušaj popunjavanja praznine i zadovoljavanja želje za nekad vrlo popularnim – “sentiš” plesnjacima.

FB Event


Subota, 29. srpnja, od 23 sata. Ulaz: 60 kn
Music After Dinner ekipa ugostit će britanskoj dj-a I producenta imena Thomas Wrankmore poznatijeg kao Eliphino na jedinstvenoj lokaciji Fort Punta Christo, točnije u Mungos Areni.

FB Event

Info

www.fortpuntachristo.net
www.pozitivanritam.hr
www.seasplash-festival.com

Festivali 2017

SLURP!

15.7. / 12.8. / 23.9.
www.slurpfestival.com

SEASPLASH FESTIVAL
20.-23.7.
www.seasplash-festival.com

DIMENSIONS FESTIVAL
30.8.-3.9.
www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival

OUTLOOK FESTIVAL
6.-10.9.
www.outlookfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/outlook-festival