Seasplash Summer Club program 01. – 15.srpanj 2017.


Tjedni DJir & Vikend Program

I u srpnju Seasplash Summer Club – Fort Punta Christo nastavlja s Tjednim DJirom uz programe vikendom. Pogledajte što nas očekuje tijekom mjeseca srpnja do početka slavljeničkog 15. Seasplash Festivala koji starta 20.07.2017 godine.

Program 01. – 15. srpanj 2017

Start: 22h / Ulaz slobodan

Music After Dinner ekipa; Innaca, Lassech i Damian, uz gosta Peacefora, prve srpanjske subote održati će svoj session na tvrđavi Punta Christo. Svira se house i to na gramofonima a subotnja će zabava biti još jedno zagrijavanje za MAD party na tvrđavi Punta Christo 29.07. na kojem će glavni gost biti poznati engleski DJ i producent ELIPHINO.

http://facebook.com/mad.croatia

FACEBOOK EVENT

+ EduSplash party

Start: 20h / Ulaz: slobodan

Izložba Hassana Abdelghania – renomiranog fotografa i voditelja fotografske galerije „Makina“ u Puli. Izložba naslovljena From a distance 1914 zapravo je isječak ili varijabla znatno šireg umjetničkog koncepta koji se može pohvaliti mnoštvom međunarodnih priznanja, brojnim gostovanjima i višegodišnjim galerijskim trajanjem. Naime, izložba je inicijalno nastala kao dio velike istoimene austrijske izložbe čiji je cilj bio povezati različite gradove i države. Hassan Abdelghani tom je prilikom izložio fotografije portreta pokojnika koje je fotografirao na pulskom mornaričkom groblju, a nakon velikog uspjeha tog postava, priču je razvijao, rekontekstualizirao i koncepcijski nadopisivao u brojnim svjetskim galerijama. Nakon prvog postava, izložba je dobila i svoj azijski nastavak (autor je napravio seriju portreta na grobljima na Tajlandu i u Laosu obilazeći budističke hramove i upoznajući jednu posve drugačiju “kulturu smrti”), europsku turneju i pulsku “referentnu točku” koja je sažela bit cijele umjetničke koncepcije. Na pulskoj izložbi iz 2014. (u galerijskom prostoru crkve Sveta Srca) ovaj je fotoalbum dobio i povijesni okvir jer je uključio portrete pokojnika koji su stradali tijekom Prvog svjetskog rata, a koji su nastali na poprištima velikih bitaka u Bugarskoj, Grčkoj, Srbiji, Turskoj i Sloveniji. Pulska izložba tako je izabrani segment upravo te izložbe koja zbog ne mobilnosti, neadekvatnih galerijskih uvjeta u drugim gradovima i velikih formata fotografija nema prilike uvijek putovati u originalnom postavu.

Nakon otvorenja izložbe slijedi EduSplash party – zabava uz polaznike EduSplash multimedijske platforme za edukaciju i razvoj.

www.hassanabdelghani.com

FACEBOOK EVENT

Start: 22h / Ulaz: 40 kn do ponoći, 50 kn poslije

Mungos arena tvrđave Punta Christo poslužiti će kao idealna pozornica za party na kojem sudaraju dva labela: hrvatski Untied i slovenski DeepEnd. Soundclash, po uzoru na jamajkanske podržati će Seasplash sound system te gostujući Boris sound system.

https://www.facebook.com/UntiedLabel
https://www.facebook.com/deependmovement

FACEBOOK EVENT

Start: 22h / Ulaz: 30 kn do ponoći, 50 kn poslije

Fort Punta Christo će u subotu 08. srpnja odzvanjati trance beatovima. Psygendering je ime partija kojeg će otvoriti polaznici Ableton edukacija – EduSplash platforme, okupljeni pod imenom G-Loop a koji su svoju premijeru imali na DIWO eventu 05. svibnja u Rojcu u Puli. Nakon G-Loopa slijede: pulski DJa i producent Too Faar, Alen – osnivač Marsrooma i Future Naturea, nizozemski DJ i producent Ozmali te za kraj pazinski DJ i producent Da Li.

FACEBOOK EVENT

Start: 21h / Ulaz: slobodan

Prodajni savjetnik, geolog i rendžer; poklonici funk, soul & disko filozofije, osnivači radio emisije i glazbenog show-a „Među Nogama“ pulskog Radio Maestrala, donose nam pregršt plesnih i zabavnih ritmova. Bez vremenskog potpisa i pomalo nemoralnog stava predstaviti će selekciju prožetu soul i funky osjećajem. Vidimo se Među Nogama !

https://www.facebook.com/Među-Nogama-324357424646302

FACEBOOK EVENT

Start: 21h / Ulaz slobodan

U sklopu Cinema Fort programa biti će prikazan nezavisni skate film „Solsticij“, pulskog autora Nikole Racana, člana skate kluba August Šenoa iz Pule. Film je sniman u razdoblju između 2012. i 2016. godine, u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Nakon projekcije filma slijedi zabava uz Teddy Lee-a, pulskog DJa poznatog po širokom spektru selekcije glazbe.

https://www.facebook.com/pg/klub.august.senoa

FACEBOOK EVENT

Start: 22h / Ulaz: 60 kn do ponoći, 70 poslije

Drugi party ovogodišnjeg SLURP! festivala dovodi nam Rolanda Leeskera, znanog njemačkog DJa i producenta te direktora njemačkog labela Get Physical. Uz njega će na main flooru nastupiti hrvatski DJi i producenti, članovi Balance kolektiva Lemon i Mark Ash a za zagrijavanje će se pobrinuti mlada nada istarske elektronske scene Anhel. Drugi će floor preuzeti norveški Goyo kolektiv. Live act će odsvirati argentinsko – portugalski Elektromotive dok će DJ setove prezentirati Mold Me With Joy i Jocko Loco iz Norveške, te Englez Alan Watson aka Spiral.

22-00 Mold Me With Joy
00-02 Alan Watson
02-04 Jokim Jocke
04-06 Elektromotive

FACEBOOK EVENT