Seasplash Summer Club program – lipanj 2017.


Tjedni DJir & Vikend Program

Od četvrtka 1. lipnja tvrđava Punta Christo započinje sa konstantnim radom. Od nedjelje do srijede biti će otvorena od 11-20h za razgledavanje. Četvrtkom, petkom i subotom odvijati će se organizirani programi.

Program za lipanj 2017:

Start: 20h / Ulaz: slobodan

Zabava uz Bradu i Bebea – rezidente Seasplash Summer Cluba.

Start: 20h / Ulaz: slobodan

Pulska freelance fotografkinja Snježana Bratanović zanjih pet godina potpuno je fascinirana fotografijom. Najčešće se izražava kroz umjetničku formu te uživa u konceptualnim projektima i dokumentarnim pričama gdje pokušava dati vlastitu interpretaciju svijeta i današnjice. Prošle je godine otkrila čari mračne komore i analogne fotografije kao polaznica EduSplash#2016 – multimedijske platforme za edukaciju i razvoj kod voditelja foto radionice Hassana Abdelghanija. Izlagala je na brojnim skupnim izložbama diljem Hrvatske i inozemstva te samostalno izložbom u HDLU – Zagreb, 2014. godine. Ove se godine plasirala u finale jubilarnog desetog izdanja Rovinj Photodaysa#2017 u kategoriji „Umjetnički koncept“ kao jedini hrvatski ženski autor i nagrađena je trećim mjestom za bilježenje dokumentarne priče s povijesnim predznakom. Također, ove joj je godine dodijeljena prva nagrada i titula Fotografkinje 2017. u organizaciji Fotokluba Rijeka, za umjetničku vrijednost fotografije i stvaralaštva žene kao autorice.

FB Event

Start: 21h / Ulaz: slobodan
Prvi ovoljetni Fort Punta Christo sessions gdje će nastupiti dva house DJ-a i producenta – Laseech iz Štinjana i Damian iz Pule.

Andrej Lasić aka LaSeech je Dj, producent iz Štinjana. Rođen je 1995. te od malena je strastveni zaljubljenik u glazbu a prvi put se susreo sa underground glazbom contestu, nakon toga broji nastupe na partijima i festivalima kao sto su Slurp! festival, Outlook i Dimensions festival, Illetricity festival…2015. godine se počinje baviti produkcijom te od tada potpisuje “Grotlo” EP za domaći Hand Job Recordings te single izdanje “Soulgroove” na svjetski poznatom King Street Sound-u. U njegovim setovima možete čuti sve primjese house zvuka, od jazzy, funky i soulful zvukova do dubokog i tvrdog deep house-a i acid-a.
https://soundcloud.com/laseech
https://www.facebook.com/laseech/

Damijan Manojlovski aka Damian
lan je labela Music After Dinner, radijski voditelj, organizator, umjetnik. Premda se već ranije upoznao s elektronskom glazbom, prve plesne korake napravio je 2000. godine u Fort Bourgignonu. Bila je to ljubav na prvi pogled, ljubav koja i dan danas traje.Dok je tih godina fokus publike, pogotovo u Puli, bio na jačim zvukovima techna i ravea, njega su privukli laganiji i melodičniji zvukovi house glazbe, zvukovi koji ga prate kroz cijelu njegovu karijeru.
https://soundcloud.com/musicafterdinner/mad-1512-special-edition-dj-damian
https://www.facebook.com/johnny.b.good.771

FB Event

Start: 21h / Ulaz: slobodan

Alen Paver je producent i DJ iz Pule. Tijekom tinejdžerskih godina otkrio je hip-hop kulturu u kojoj je napredovao u svakom pogledu. Godine 2005. dolazi u DC Rojc i upoznaje Shadow MC-a koji mu pokazuje osnove rada i produkcije u programu Reason, a zatim ga vodi dublje u svijet hip-hopa. Godine 2008. se potpuno posvećuje stvaranju glazbe. Od tada se pojavio na gotovo svim albumima repera u Puli kao producent. To je njegov glavni fokus do 2011. kada se približava programu Ableton kroz koji proširuje svoje znanje i aspekte stvaranja drugih glazbenih žanrova kao što su drum’n’bass, dubstep…Godine 2013. pridružuje se glazbeniku Marku Grpcu-Knapiću koji mu pokazuje novu dimenziju glazbe. S njim ulazi u svijet DJ-a i “live” nastupa u Abletonu. To je ono što radi danas – izražavajući životnu priču kroz glazbu.

FB Event

Start: 21h / Ulaz: 20 kn

Prvi Trap party na tvrđavi Punta Christo. Nastupaju: Rinoma, Abella Dangerz, Tikach, Snif, Snap…suported by Gang Gang skurrlectors.

http://mixcloud.com/ganggangskurr

FB Event

Start; 22h / Ulaz: slobodan

W.G. My Hell Jackson glazbu pušta već 12 godina, a krenuo je ragga jungleom i drum and bassom. Kasnije se iskazao i u drugim break beaterskim žanrovima. Dugo vremena je radio i promovirao partije s Gipsy Jungle ekipom, a sada je već šest godina dio slovenskog Vibe departmenta. Na pultu će mu društvo praviti domaćin Jin San.

https://www.mixcloud.com/goranvolf/wg-my-hell-jackson-live-ragga-jungle-mix-2008-sub-sub/
https://www.facebook.com/vibedepartment/

FB Event

Start: 20h / Ulaz: slobodan

Lorina Duić mlada je pulska fotografkinja rođena 1991. godine. Fotografija je njen način izražavanja. Život, sloboda, priroda, emocije, boje stvaraju i prikazuju svijet nježne krhosti čovjeka, osobe, individue, cjeline. Lorina teži tome da njena fotografija promatraču izazove emocije te da postanu jedno. 2016 godine bila je fotografkinja za Riddim Magazine – Outlook Festival te je surađivala na Interdisciplinarnom projektu UNI-forme Re:forma mode koiji je održan na pulskom Kaštelu.

FB Event

Start: 21h / Ulaz: slobodan

Rezident Seasplash Summer Cluba Bradda Selecta sa gostima u reggae & dancehall avanturi.

Start: 23h / Ulaz: 50/60kn

Prvi party ovogodišnjeg SLURP! festivala održati će se u subotu 17. lipnja. Zvijezda partija mladi je DJ i producent Andrea Ljekaj koji je sve popularniji u svijetu elektronske glazbe a prve je glazbene korake napravio unutar Seasplash kolektiva. Uz njega nastupiti će i Xxl, Arsen Pavešić, Mo’ Funk & Asta Nova te mlada Beatriss.
www.slurp-festival.com

FB Event

Start: 21h / Ulaz: slobodan

Josip Peša aka Joes dolazi iz Pule i ima 19 godina. Glazbom i DJ-ingom se počeo baviti prije 5 godina. Prošlog je ljeta imao premijeru na Fort Punta Christu. Član je ABOriginal DJ crewa. Preferira tech-house i techno beatove.

https://www.mixcloud.com/josip-peša/

FB Event

Start: 21.30.h / Ulaz: slobodan

Film prati ovog plivača na njegovoj posljednjoj avanturi, dvomjesečnom plivačkom podvigu kroz najopasniju rijeku na svijetu – Amazonu. Martin je u 66 dana preplivao 5.268 kilometara ove rijeke i postao prvi plivač na svijetu koji je to učinio, te se po četvrti put zapisao u Guinnessovu knjigu rekorda, nakon osvajanja Guinnessa, plivajući kroz Dunav (3.004 km), Mississipi (3.797 km) i Yangtze (4.003 km). Redatelj i scenarist: John Maringouin
http://restartlabel.net/

FB Event

Start: 22h / Ulaz: 25kn do ponoći / 35 kn poslije

DNB Konferencija floor: Kula, Logics, Zlee…warm up by Bass Experience DJ’s
Free The Bass floor: Proove, Dega, Boombar dub feat Richo in dub, Bass Experience DJ’s…warm up by Somke Vid
https://www.facebook.com/bassexperience/

Start: 21h / Ulaz: slobodan

Jinxie Grooves član je pulskog Arboretum Kolektiva, kolektiva DJ-a, producenata i organizatora. U svojim samostalnim glazbenim avanturama naginje funk, soul i disco zvuku.
https://www.facebook.com/ArboretumKolektiv/

FB Event

Start: 21.30.h / Ulaz: slobodan

Devedeset i osam posto djece rađa se iznimno nadareno. Nakon školovanja, samo ih dva posto to i ostane. Što, dakle, nije u redu s obrazovnim sustavom? To je pitanje na koje filmom Abeceda pokušava odgovoriti redatelj Erwin Wagenhofer.
http://restartlabel.net/

FB Event