Fort Punta Christo Season 2018. Closing Party: Slurp! & Bass floors


 

subota / saturday / sabato 22.09.2018.

Fort Punta Christo
Štinjan / Pula / Croatia

22-06h
ulaz / entrance / ingresso: 50 kn

Slurp! floor:

DEJAN MILIČEVIĆ

Tko god je u našoj regiji pratio elektronsku scenu i provodio vikende u klubovima, još od davne 1995.godine, zna za Dejana Milićevića. Prošle godine, jedan od najboljih regionalnih DJa i producenata, proslavio je 20 godina vrlo uspješne karijere. U svojoj bogatoj internacionalnoj karijeri Dejan je nastupao na svim najbitnijim festivalima, od kojih bi istaknuli evente kao što su Boiler Room, EXIT festival (Serbia), Kazantip (Ukraine), Dance Valley (Holland), Monegros (Spain), Awakenings (Holland), Apokalypsa (Checz Republic), Sonus festival (Croatia), MayDay Budapest (Hungary), Tommorowland (Belgium), ADE (Holland), Sonar festival (Spain), Boiler Room Set (Serbia), Stay Up Festival Cagliari (Italy), Popkomm (Germany), JEMF Festival (RO), Lovefest (Serbia)….and famous European clubs: Tresor Berlin (Germany), Magdalena Berlin (Germany), Raw 14 (Spain), Florida 135 (Spain), Fabrik Madrid (Spain), Apollo-Nitsa (Spain), Industrial Copera (Spain), Circuito (Brasil), M47 (Hungary), Ambasada Gavioli (Slovenia), MS Connection Mannheim (Germany), Hristo Botev (Bulgaria), Kristal Mamaia (Romania), The Egg London (UK), Dom im Berg Graz (Austria), Warehouse (Malta), Living Room (Switzerland), Database (RO), ali također I poznati azijski klub Glow u Bangkoku (Thailand). Dejanov stil bi se mogao opisati kao miks techno i house glazbe, gdje se isprepliću underground trackovi kako novije produkcije, tako i dašak starih dobrih klasika. 2011.godine Dejan je izdao svoj prvi album, ali do tada se već u Dejanovom opusu našlo više od 80 EP-jeva. Album “Trust and the Purpose” (Gillesku Records) rasprodan je u samo 5 dana. Njegov drugi album “Just Keep Talking Girl” izdan je 2012. na Plastic city labelu ostvario je veliki uspeh i primio odlične recenzije kako od kolega DJeva tako i od rasplesane publike. 2014. godine Dejan je otvorio vlastiti label pod nazivom Tit0 (Tit Zero Recordings ) gdje je na prvom izdanju gost bio legendarni techno mag – Dj Rush, a na zadnjem i perspektivni hrvatski producent Jan Kinčl Zero.Dejan svojom glazbenom etiketom Tit Zero Recordings nastavlja s podrškom mladih producenata iz cijele regije i u stalnoj je potrazi za novim mladim talentima. Dejanov novi album “Summation”, izdan je u ožujku ove godine na poznatoj berlinskoj etiketi Plastic City.
facebook.com/dejanmilicevic
residentadvisor.net/dj/dejanmilicevic
soundcloud.com/dj-dejan-milicevic

LIFE4FUNK

Rođen je u Rijeci 1981.godine. Ranu mladost provodi u Beloj Crkvi u Vojvodini, sakupljajući kazete sa modernom plesnom glazbom tog doba, a sa 14 godina, davne 1995. počinje aktivno sudjelovati u lokalnom disco klubu i na radio postaji gdje sa prijateljima vodi radijsku emisiju koja je bila orijentirana na promoviranje klupskog zvuka tog vremena. 1997.godine postaje rezident legendarnog dancing bara Diva gdje profilira svoj način puštanja glazbe. 1999.godine seli u Novi Sad i upoznaje većinu ljudi koji su zaslužni za razvoj klupske scene u Srbiji. Ne dugo zatim, 2000.godine sa prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi. Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti sa publikom. Prije 10 godina nastupa na Exit festivalu i priključuje se Englishbreakfast organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012.godine odlučuje da se vrati u Hrvatsku i sada, nakon 22 godine iza pulta, živi u Rijeci i zajedno sa prijateljima vodi Crkvu. I dalje daje sve od sebe kako bi život bio proslavljen na pravi način.
soundcloud.com/life4funk
facebook.com/life4funk.dj

RICH BEBETTO

Samir Kamber aka Rich i Boris Bjelica aka Bebetto dva su veterana pulske i istarske elektroničke scene. Na svojim nastupima, osim recentne techouse/techno produkcije, promoviraju i zajedničke produkcijske uratke.
soundcloud.com/dj-rich-2
soundcloud.com/dj-bebetto
mixcloud.com/borisbebetto/

XXL

Boban Skaramuca aka XXL počeo je pokazivati zanimanje za glazbu još od rane dobi i bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti s miksanjem raznih ploča iz svoje kolekcije. Karijeru DJ-a započeo je na Fourt Bourgignonu u Puli 1998. godine. Nastupao je u brojnim klubovima u Istri i Hrvatskoj te na Valkana Beach Festivalima. Sa svojom organizacijom „Kid Stuff“ organizirao je brojne partije u Istri i ostatku Hrvatske. Zadnjih godina uglavnom nastupa pod Seasplash zastavom na raznim eventima i festivalima. Njegov zvuk danas uključuje duboke i groovy elemente, preko electra i minimala, do progressive housea i techna.
soundcloud.com/user1363837/music-after-dinner-poadcast
facebook.com/boban.xxl

ALLAN M – warm up!

Alen Ljubičić aka Allan M rođen je 1989.godine u Puli a živi u Labinu. Djetinjstvo je proigrao na ulicama Labina, a partiji su postali magnetski privlačni za mlado srce već s 14 godina. Dvije godine kasnije Alen se sam naglavce baca u glazbeni val i kupuje prvu opremu. Učio je sam i krenuo snimati vlastite mixeve. Uskoro su kolege primijetile potencijal i priča počinje dok Alen nastavlja svoj house i tech house sipati po domaćim klubovima i barovima. Danas se Alen bazira na minimal i tech zvuku, konstantno kupujući nove ploče i traženju nekog novog zvuka i ritma.
soundcloud.com/djallanm
mixcloud.com/djallanm/
facebook.com/Allan-M-132266220139616/

BASS FLOOR:

RAHMANEE

Radan Djordjević aka Rahmanee pojavio se na beogradskoj i srpskoj sceni 1999.godine, rastući iz godine u godinu. Rahmanee je svojim producentskim i DJ radom bio jedan od stvaratelja scene kod naših istočnih susjeda, te je isto tako majstorskim miksanjem jungle, drum ‘n’ bass i dubstep zvukova, dostigao visoku razinu kvalitete, ostvarivši snažan doživljaj prilikom nastupa uživo, postavši jedan od najtraženijih DJ-a na ovim prostorima. Brojni festivali i samostalni nastupi ugostili su ovoga glazbenika te ga s ushićenjem ponovno pozivaju. Uz brojne remix uratke, širem krugu posjetitelja, Rahmanee, će zasigurno biti najpoznatiji kao autor najvećih balkanskih drum ‘n’ bass hitova, među kojima su «Buđav lebac» i «Udarac». Njegov zadnji projekt je super bend Mini Linija koji uključuje članove bendova Darkwood Dub, Lira Vega, Jarboli…
soundcloud.com/rahmanee
facebook.com/Rahmanee/

ARBORETUM KOLEKTIV

Kolektiv je nastao 2011. godine iz čiste ljubavi prema drum’n’bass glazbi Da li u ulozi izvođača ili organizatora mnogih evenata u sklopu udruge Aboretum ili samostalno, kolektiv je pronašao svoj put na lokalnoj, ali i regionalnoj sceni. Oni su drum’n’bass trojac iz Pule kojeg čine Jinxie Grooves, Chvigy i Mango. Kombiniranjem svih stilova drum’n’bass glazbe kao što su; liquid, jump up, deep, jungle i dubwise, Arboretum Kolektiv nudi jedinstven miks drum’n’bass stilova. Njihov je zvuk, izvorno formiran, s ciljem podizanja lokalne scene na višu razinu te pridonošenju globalnoj drum’n’bass zajednici. Arboretum Kolektiv širi ljubav i pozitivne, drum’n’bass vibracije!
soundcloud.com/arboretum-kolektiv
facebook.com/ArboretumKolektiv/

DR. OBI

Dr.Obi svoje je glazbeno putovanje započeo u ljeto 2005. u Zagrebu sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Soundom. Iste godine postaje članom najutjecajnijih lokalnih dub i reggae projekata. Svoje zvučno inženjerstvo izučio je kroz rad u Digitron Sound Systemu, a sada radi kao inženjer zvuka za mnoge bendove iz Hrvatske kao i za Pozitivan ritam te se potpisuje kao glavni tehničar Seasplash Festivala. Član je zagrebačkog benda Bamwise koji je svoj album prvijenac izdao za PDV records. Početkom 2017. počeo je stvarati svoju glazbu u suradnji s Anjom G.
soundcloud.com/amplifyahmusic
amplifyah.bandcamp.com/releases

PROOVE

DJ Proove je Puležan koji je glazbeno odgojen na tvrđavi Punta Christo gdje kroz razne festivale i partije ostvaruje prvi kontakt s bass glazbom. U glazbene vode kreće 2013. godine iz Društvenog Centra Rojc u Puli, gdje počinje razvijati svoj DJ stil. U suradnji s DJ-ima 207 i Degom, osnovao je Untied label 2015. godine koji do sada iza sebe ima 10 izdanja. Vrti sve forme dubstepa, ali se ipak u svakom njegovom setu osjeti snažna ljubav prema grime-u. 2018. godine Proove se okreče produkciji te u suradnji sa Sapleom iz Volumen kolektiva objavljuje trake “Crax Dub” i “4 AM”.
soundcloud.com/proove
soundcloud.com/sapleo/crax-dub-proove-and-sapleo
facebook.com/profile.php?id=100004665735656

BASS EXPERIENCE

Bass Experience je kolektiv DJ-a, producenata i party organizatora iz Zagreba, Pule i Vodnjana a sačinjavaju ga: Richo, Jan Becele i BoombarDub. Bass Experience je rođen je iz projekta Bass Explosion 420, godine 2016. kada su Jan Becele (ex Trip to Zion) i Richo udružili svoje snage i oformili svoju glazbenu noć nazvanu Bass Experience koja se održavala u Zagrebu u Močvari. u AKC Medika, i na Fort Punta Christo u Štinjanu. Kasnije im se u zajedničkom djelovanju pridružuje i BoombarDub.
https://soundcloud.com/bass-experience
https://www.facebook.com/bassexperience/

VIBRATION ADDICT SOUNDSYSTEM

Soundsystem iz Sutivanca, sela u unutrašnjoj Istri, koji nastaje početkom 2015. godine iz čistog hobija i ovisnosti prema dub muzici a iza kojeg stoji Neven Šugar. Soundsystem seli u prostor na kampanju, koje postaje mjesto zabave, učenja i druženja. Sa ciljem da promovira soundsystem kulturu u Istri, Neven započinje serije događaja na kampanji “Bass kampanja” i Dub inna di brajde”. Ubrzo mu se pridružuje pulski MC Disciple Mark I kao podrška na mikrofonu, pa zajedno održavaju sessione. Inspiraciju pronalaze u soundsystemima King Shiloh, Aba Shanti I, Jah Shaka, Channel One, Iration Steppas…tako da su im sessioni ispunjeni masivnim dub vibracijama, a selekciju roots-a, pa sve do novih zvukova steppas dub-a s velikim entuzijazmom konstantno obnavlja.
facebook.com/vibrationaddict/

FB EVENT